Drumetii in Romania
Drumetii in Romania

Ziua Națională pe Vârful Moldoveanu

Anul acesta, pe 1 decembrie am decis să mergem pe cel mai înalt vârf al țării ***Vârful Moldoveanu 2544m***, o să fie spectaculos!!!
Ne vedem pe dimineată și mergem pe Valea Rea la stână și apoi mai sus la refugiul din creastă, iar de aici mai avem doar un pic/vârf până pe Moldoveanu.
Ajunși pe vârf arborăm drapelul și facem poza mult dorită de Ziua Națională, pe cel mai înalt vârf din Roâmnia.
După poza de vârf coborâm pe același traseu sau în funcție de vreme și condiția fizică a participanților, putem face un circuit pe la lacul Galbena și apoi Stana lui Burnei.
Tura este dedicată celor dornici să se inițieze sau să aprofundeze tehnici de mers pe munte, la peste 2000 m altitudine.
Nu trebuie să fii super alpinist ca să vii cu noi în tură, dar trebuie să fii pregătit să reziști să mergi până la 8-10 ore prin vânt, ger si poate zăpadă mare dar și să știi să folosești colțarii și pioletul.
Ghizii dumneavoastră vor stabili la fața locului traseul!
Dificultate traseu: medie-greu, necesită o bună condiție fizică.


Locuri limitate: 5.
Costuri: 400 lei/persoană


În această tură veți avea:
– serviciile de ghidaj montan, urmând să aveți la dispoziție unul sau doi ghizi montani care au parcurs rutele prezentate, ghizi autorizati de Ministerul Turismului.
-echipament comun de alpinism: corzi, carabiniere, anouri
-filmari și poze
-organizare eveniment.

Servicii neincluse:


– mesele
– transportul
– orice alte servicii care nu au fost specificate în program.
Echipament obligatoriu: bocanci cu talpă aderentă, pantaloni și geacă impermeabilă și rezistenta la vânt, puf, polar, manuși, cagulă, caciulă, frontală(cu baterii), termos, ochelari de soare, trusă de prim ajutor.
Se recomandă: bețe trekking, cremă de protecție solară, aparat foto. Obligatoriu Voie bună!!!
Pentru a lua parte la acest eveniment trebuie să ne confirmați participarea prin mesaj privat sau la telefon/WhatsApp și să ne spuneți câte ceva despre experiența dumneavoastră in munți, ulterior achitând avans sau integral suma până în data de 15 noiembrie! În caz de retragere cu mai puțin de 7 zile, trebuie să gasiți înlocuitor!
Informații și înscrieri la adresa:
drumetiiinromania@gmail.com sau la telefon/whatsApp:
0726 279 537-Cristi
Ne vedem prin munți! #Sprevarf