Drumetii in Romania
Drumetii in Romania

Acasă

Bine ați venit pe site-ul Sprevarf .

Când vă planificați aventurile de pe cărările de munte din munții Carpați (dar nu numai), doriți să alegeți experți care vă pot introduce în siguranță în tainele drumeției și alpinismului.

Ghizii noștri sunt instruiți și certificați, gata să vă arate traseele cele mai frumoase. Oferim excursii ghidate și stagii de pregătire în mod regulat, pentru orice nivel de experiență. De asemenea, avem la dispoziție ture private în timpul săptămânii pentru grupuri mici de turiști, cu orice nivel de pregătire.

Ce ne separă de multe alte companii de ghidare și de ce majoritatea clienților noștri se reîntorc la serviciile noastre, ori de câte ori își planifică o ”ieșire” pe munte?

  • Certificări și experiență: toți ghizii noștri au pregătire reală și certificări de la Ministerul Turismului, pregătire făcută de diverși formatori interni si internaționali, au experiență în ghidare și alpinism în locuri din întreaga lume. Nu vă fie teamă să întrebați orice ghid cu care urcați pentru a furniza dovada certificărilor lor.
  • Siguranță și asigurare: Suntem mândri de dosarul nostru impecabil de siguranță a clienților. Ghizii noștri sunt excelenți manageri de risc, iar atenția acordată detaliilor vă asigură că veți petrece un timp memorabil în condiții de siguranță în care vă puteți concentra pe distracție și pe crearea de amintiri.
  • Servicii și cunoștințe profesionale: ghizii și personalul nostru de asistență sunt mândri să vă asigure că veți avea o experiență de neuitat. De la începutul până la sfârșitul călătoriei ne vom asigura că vă simțiți pregătiți de orice moment al aventurii și că veți pleca simțindu-vă mai bine și mai pregătiți pentru viață.

Indiferent dacă încercați să urcați pentru prima dată sau căutați să vă îmbunătățiți abilitățile, ghizii noștri sunt disponibili pe tot parcursul anului pentru a profita de soarele din creste sau de răcoarea văilor de abrupt și pentru a vă arăta traseul spre vârfurile înzăpezite, practic tot ce are de oferit alpinismul ghidat.

Oferim excursii ghidate in locații din întreaga lume, cum ar fi zonele din Munții Carpați, Alpi, Dolomiți, Anzi, Caucaz si Himalaya. Alpinismul este pasiunea noastră si ne-ar face plăcere să discutam despre planurile dumneavoastră de viitor sau sa răspundem la orice întrebări despre drumeții in munți.

Faceți cunoștință cu noi
Experiența contează …
 
Urcarea pe munte necesită încredere.
 
Indiferent dacă încercați un munte mare, rece sau unul stîncos sau cu gheață, vă puneți încrederea în mâinile ghidului dumneavoastă și a serviciului de ghidare pe care îl oferă.
 
Toți ghizii Sprevarf dețin certificările actualizate și sunt instruiți la standarde înalte prin propriile programe interne, precum și prin cursurile oferite de alți formatori din industrie. În plus, acordăm o valoare extraordinară experienței și nu permitem niciunui ghid principal să lucreze pentru noi fără școli de formare finalizate și fără ani de experiență pe munte.
 
 Ghizii experimentați nu numai că știu traseele dar dețin abilitățile necesare în a vă oferi cea mai plăcută experiență posibilă pe acel traseu.
 
 
 
 
 
Alpinismul este o activitate serioasă; ar trebui să aveți standarde înalte pentru a alege echipa de ghizi care să vă ducă #SpreVarf