Drumetii in Romania
Drumetii in Romania

Parteneriate

Am creat în timp parteneriate cu diferite firme ce comercializează echipamentele necesare pe munte, cu scopul de a aduce bucurie, încredere și avantaje clienților noștri. Ne-am angajat să căutăm un beneficiu reciproc, să respectăm și să prețuim contribuțiile fiecăruia.

Website-ul SpreVarf este mândru să recunoască ajutorul și să mulțumească partenerilor săi de top cu care lucrează pe tot parcursul anului indiferent de sezon.


Gravity este o marcă românească creată în Transilvania. Gravity creează haine de sport pentru munte, drumeție, ski, trekking, runnig și alpinism. Dacă alegi Gravity, alegi calitate și unicitate, dar în același timp, la prețuri accesibile pentru sportivul din tine.

Pentru a beneficia de o reducere de 10% din prețul afișat este suficient să precizezi în momentul plasării comenzii site-ul sprevarf.ro.


Echipmont

EchipMont s-a nascut in 2010 din dorinta de a oferi pasionatilor de munte,  echipamente si accesorii de profil. Initial ne-am orientat catre iubitorii de munte din Ploiesti, insa Romania este plina de „muntomani”  si ne-am deschis catre orice doreste suportul nostru in a-si atinge visul de a merge pe munte.

In 2016 revenim cu o noua imagine si va stam alaturi oferindu-va echipament cu atitudine montana.

EchipMont sustine cu entuziasm si echipament montan atat pe cei mici cat si pe cei mari. Atat pe cei ce vor sa cucereasca parcul din fata blocului dar si pe cei ce tintesc catre varfurile cele mai inalte.

Pentru a beneficia de 10% reducere la articolele comandate trebuie să folosești unul dintre următoarele coduri: Sprevarf10 sau CristiMinculescu10.

Montrek

Prin creearea unui cont la Montrek vei putea face cumpărăturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, şi vei ţine evidenţa comenzilor efectuate de tine. În plus beneficiezi şi de puncte de recompensă.


Recomandăm escalada tuturor celor pasionați de natură și mișcare, indiferent de vârstă. Pentru novici, copii, tineri sau adulți, avem cursuri de escaladă, iar pentru cei avansați, trasee dintre cele mai variate.