Drumetii in Romania
Drumetii in Romania

Parteneriate

Am creat în timp parteneriate cu diferite firme ce comercializează echipamentele necesare pe munte, cu scopul de a aduce bucurie, încredere și avantaje clienților noștri. Ne-am angajat să căutăm un beneficiu reciproc, să respectăm și să prețuim contribuțiile fiecăruia.

Website-ul SpreVarf este mândru să recunoască ajutorul și să mulțumească partenerilor săi de top cu care lucrează pe tot parcursul anului indiferent de sezon.


Echipmont

EchipMont s-a nascut in 2010 din dorinta de a oferi pasionatilor de munte,  echipamente si accesorii de profil. Initial ne-am orientat catre iubitorii de munte din Ploiesti, insa Romania este plina de „muntomani”  si ne-am deschis catre orice doreste suportul nostru in a-si atinge visul de a merge pe munte.

In 2016 revenim cu o noua imagine si va stam alaturi oferindu-va echipament cu atitudine montana.

EchipMont sustine cu entuziasm si echipament montan atat pe cei mici cat si pe cei mari. Atat pe cei ce vor sa cucereasca parcul din fata blocului dar si pe cei ce tintesc catre varfurile cele mai inalte.

Montrek

Prin creearea unui cont la Montrek vei putea face cumpărăturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, şi vei ţine evidenţa comenzilor efectuate de tine. În plus beneficiezi şi de puncte de recompensăm


Nascuta in Maramures din pasiune pentru munte si natura, marca MARAMONT continua sa respecte traditiile, dar si sa urmeze noile tendinte, sa pastreze si sa imbunatateasca calitatea produselor si, nu in ultimul rand, sa promoveze minunatul tinut natural Maramures.

Contactați-ne pentru a afla avantajele de care beneficiați din parteneriatele făcute sau altele ce nu sunt prezentate aici


Recomandăm escalada tuturor celor pasionați de natură și mișcare, indiferent de vârstă. Pentru novici, copii, tineri sau adulți, avem cursuri de escaladă, iar pentru cei avansați, trasee dintre cele mai variate.

În tot acest timp, am încercat şi credem că am reuşit să menţinem o politică editorială echilibrată, să informăm corect cititorii, să ne implicăm în proiecte sociale şi culturale de anvergură (am editat mulţi ani la rând suplimente literar-culturale, suplimente de atitudine civică, suplimente cu caracter educaţional, social, cărţi de eseistică, publicistică şi memorii-jurnal) recunoscute şi apreciate de întreaga comunitate. 

În vremuri de restrişte pentru întreaga presă românească, dorim să ne facem în continuare meseria cu bună credinţă şi să rezistăm pe baricadele unei bresle profesionale atât de încercate în ultimii 30 de ani.