Drumetii in Romania
Drumetii in Romania

Parteneriate

Am creat în timp parteneriate cu diferite firme ce comercializează echipamentele necesare pe munte, cu scopul de a aduce bucurie, încredere și avantaje clienților noștri. Ne-am angajat să căutăm un beneficiu reciproc, să respectăm și să prețuim contribuțiile fiecăruia.

Website-ul SpreVarf este mândru să recunoască ajutorul și să mulțumească partenerilor săi de top cu care lucrează pe tot parcursul anului indiferent de sezon.


Carpatian Sport este un magazin românesc creat în Transilvania. Carpatian Sport comercializează haine sport pentru munte, drumeție, ski, trekking, runnig și alpinism. Dacă alegi Carpatian Sport, alegi calitate și unicitate, dar în același timp, la prețuri accesibile pentru sportivul din tine.


Montrek

Prin creearea unui cont la Montrek vei putea face cumpărăturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, şi vei ţine evidenţa comenzilor efectuate de tine. În plus beneficiezi şi de puncte de recompensă.


Recomandăm escalada tuturor celor pasionați de natură și mișcare, indiferent de vârstă. Pentru novici, copii, tineri sau adulți, avem cursuri de escaladă, iar pentru cei avansați, trasee dintre cele mai variate.