Drumetii in Romania
Drumetii in Romania

Relaxare în Bucegi, Cascada 7 Izvoare -13 mai 2023

La început de Mai dau startul turelor de relaxare și socializare pe Munte, în compania prietenilor. În  prima tură mergem prin Cheile Zănoagei, până la Lacul Scropoasa, dar și la Cascada 7 Izvoare 1300m, locul cu “cea mai pură apă din lume”.

Tura se adresează persoanelor dornice să petreacă o zi în natură și să se bucure de aerul curat și compania plăcută a munțomanilor.

În prima parte a traseului, mergem  aproximativ 1 km pe o potecă îngustă, pe sub stânci înalte până la cer, prin Cheile Zănoagei, unde peisajul este unul spectaculos. După aproape 2 ore ajungem la Lacul Scropoasa unde facem pauză pentru câteva poze cu apa lui de culoare verde-turcuaz.

De aici în 10 minute, ajungem la Cascada 7 Izvoare și ne bucurăm de “cea mai pura apa din lume” după spusele unora sau “apa vie din Bucegi” după spusele altora. Locul în sine este de o frumusețe deosebită!

Reîntorși la Lac, mergem să admirăm Cheile Orzei, un alt loc unde sigur vom avea de făcut muuuuuulte poze.

Ne întoarcem pe aceeași potecă îngustă până în parcarea unde am lăsat mașinile și cu bateriile încărcate ne luăm la revedere de la minunile Bucegilor.

  • Locuri disponibile 10, vârsta minimă 8 ani.
  • Preț 150 lei/persoană(familiile cu copii au reducere).
  • Ghid montan și turistic atestat Cristi Minculescu legitimație nr 6148.
  • Dificultatea rutei propuse este una ușoară, acest traseu necesită să aveti o pregătire fizică normală.
  • Duraaă totală a circuitului este de circa 7-8 ore dus-întors, cu tot cu pauze.
  • Trebuie să aveți la voi bocanci, haine groase, o geacă impermeabilă Gore-Tex, rezistentă la vânt, bluză de corp din polyester, pantaloni, lanternă frontală, termos pentru ceai sau bidon de apă, bețe de trekking, rucsac pentru tură, trusă de prim-ajutor.

Înscrierea în tură se face prin achitarea unui avans sau integral până în data de 1 mai!!!

Dacă vă veți retrage din tură după achitarea avansului, va trebui să vă găsiți un înlocuitor.

Pentru a lua parte la acest eveniment nu este suficient să dați “join” pe Facebook, ci trebuie să îmi scrieți câte ceva despre experiența voastră montană și după o discuție, să confirmați participarea!

Informații și înscrieri doar la adresa:

drumetiiinromania@gmail.com sau la telefon/WhatsApp: +40726 279 537-Cristi sprevarf.ro

Ne vedem prin munți #Sprevarf