Drumetii in Romania
Drumetii in Romania

Tura de o zi pe Vf Lespezi 2517m, Muntii Fagaras

Varful Lespezi

Va invitam in weekend-ul 21-22 noiembrie intr-o tura de 1 zi in muntii Fagaras pe o ruta foarte frumoasa catre varful Lespezi, 2517m din creasta muntilor Fagaras.

Pentru a urca impreuna cu noi in Fagaras trebuie sa ai o condiţie fizică bună si rezistenta la efort si sa nu iti fie teamă de înălțime! Este posibil sa avem parte si de zapada pe traseul nostru, asa incat echipamentul trebuie sa fie adecvat!

Data: Sambata 21 noiembrie
Locuri limitate!
Pret: 250 lei/persoana
2 Ghizi montani profesionisti, atestati de Ministerul Turismului:
– Cristi Minculescu, legitimatie nr. 6148
– Mitza Matei, legitimatie nr. 6415.

Intalnirea are loc sambata dimineata la ora 9 in zona Piscu Negru, Transfagarasan, judetul Arges Durata traseu: circa 6 – 8 h
Ruta: Piscu Negru -stana Lespezi – Piciorul Lespezilor – varful Lespezi si retur la Piscu Negru

Dificultate: mediecu un singur pasaj expus, acolo unde ghizii vor folosi coarda de alpinism pentru siguranta voastra.
Diferenta de nivel: 1350m Lungime traseu: 11-12 km
*****Echipament necesar: Aceasta este o tura alpina asa ca trebuie sa aveti la voi haine mai groase, bocanci cu talpa rigida, o geaca impermeabila Gore tex si rezistenta la vant, pantaloni grosi sau suprapantaloni, bluza de corp din polyester, manusi, caciula sau cagula, ochelari de soare polarizati, un termos pentru ceai, o lanterna frontala cu bateriile verificate, bete de trekking, rucsac pentru tura de 1 zi.
****Pentru cine doreste cazare in zona Piscu Negru, va putem facilita legatura cu pensiunea unde vom sta noi peste noapte!
****Aceasta tura necesita echipament specific de alpinism de iarna: coltari si piolet, dar si casca de alpinism!Ghizii va vor transmite care este starea zăpezii în preajma turei! ❄

****Pentru primii 4 inscrisi, care confirma ferm participarea achitând un avans de circa 50% in contul nostru, ghizii dumneavoastra va vor pune la dispozitie gratuit cate o pereche de coltari si un piolet, plus casca de alpinism.
Informatii si inscrieri doar la adresele: vicentiu.matei@gmail.com sau drumetiiinromania@gmail.com ***** Ne găsiți la telefon sau whattsapp🙏:
+40726 279 537 -Cristi
0741 576 088-Mitza

Ne vedem prin munti! #Sprevarf