Drumetii in Romania
Drumetii in Romania

Relaxare de Rusalii in Muntii Fagaras

Salutare, dragilor!

Va doriti de mult sa va relaxati in inima Muntilor Fagaras? Intre 19 si 21 iunie mergem sus in munti sa ne incarcam bateriile la cea mai frumoasa cabana din Fagaras- Refugiul Balea Tunel!!!


Ne vom plimba si relaxa la peste 2000m printre petice de zapada sau puteti sa incercati zapada de primavara/vara cu schiurile, coltarii sau “farasul”. Putem face atat o plimbare superba in zona Balea Lac si Cabana Paltinu (cabana lui Ceausescu), cat si o urcare mai tehnica (cine doreste si are echipament) in Saua Capra de unde putem admira crestele Fagarasului si Lacul Capra.

De pe terasa cabanei noastre am putea admira pe langa view-ul deosebit spre partea argeseana a Transfagarasanului si crestele Fagarasului, caprele negre ce pasc nestingherite, dar si schiorii ce se intrec (inca) in zona. Toate acestea in timp ce va savurati cafeaua sau paharul de vin la soare.


Perioada: 19-21 iunie
Organizator Cristi Minculescu ghid montan, legitimatie nr.6148
Locuri disponibile: 10
Cost 290lei/persoana (copii sub 10 ani insotiti de cel putin un parinte beneficiaza de reducere 220 lei).

Servicii incluse: -2 nopti cazare
– mic dejun
-organizare, suport si ghidaj in zona
-echipament de inchiriat pentru cei ce doresc sa urce spre Saua Capra (coltari si piolet – 50 lei), aproximativ 4 ore dus/intors
Servicii neincluse: – transport
– telecabina
– mese si bauturi altele decat cele specificate.

Daca vreti sa participati, nu este suficient sa dati “join” evenimentului, ci trebuie sa sunati sau sa ne scrieti si sa ne spuneti cate ceva despre experienta voastra montana si sa achitati un avns au integral suma pana in data de 15iunie!!!


***Dupa inscriere daca renuntati la tura, trebuie sa gasiti inlocuitor!!!
Informatii despre costuri, cazare si ghidaj, dar si pentru înscrieri doar la adresa:
drumetiiinromania@gmail.com sau
Telefon: 0726 279 537-Cristi.
Ne vedem prin munti #Sprevarf