Drumetii in Romania
Drumetii in Romania

Apus si răsărit în Bucegi 

Apus si răsărit în Bucegi  #Sprevarf

Ai admirat mereu pozele altora cu apusul și răsăritul? Este timpul să vezi cu ochii tăi spectacolul naturii. Hai pe 12 și 13 noiembrie alături de noi la una dintre cele mai frumoase cabane din Bucegi. Îti garantez poze instagramabile și distracție cât cuprinde. Prețul este de doar 330 lei și ai inclusă cazarea și micul dejun, urmând ca de restul să te îngrijești tu. Eu zic să iei și aparatul foto cu tine că merită. Sâmbătă seară mergem la Sfinx și Babe să pozăm tot și cât putem la lumina caldă a apusului, iar după, la cabană avem petrecere!!!


Duminică dimineață la prima oră urcăm la Cruce să prindem răsăritul și să ne bucurăm de primele raze de soare, după care urcăm până la Vârful Omu și Vârful Ocolit!

 Ce zici te bagi la o tură usoară dar spectaculoasă în Bucegi?
Intalnirea este sâmbătă 12 noiembrie în parcarea de la Piatra Arsă, la ora 11 (dar asta o mai discutăm) 😉
Dificultate traseu: ușor-mediu, necesită condiție fizică normală.
Numar minim de participanți 6, maxim 18


Costuri: 330 lei/persoană


Atenție, vom sta într-o cameră mare, bine amenajată și încălzită, dar vă recomandăm să aveți la voi sac de dormit ușor sau liner de sac!
În această tură veți avea:
-cazare și mic dejun
– serviciile de ghidaj montan, urmând să aveți la dispoziție un ghid montan care a mai parcurs traseul, ghid autorizat de Ministerul Turismului.
-filmari și poze
-organizare eveniment.
Servicii neincluse:
– mesele, altele decat cele specificate
– transportul


Echipament obligatoriu: bocanci cu talpă aderentă, pantaloni și geacă impermeabilă și rezistenta la vânt, puf, polar, manuși, cagulă, caciulă, frontal (cu baterii), termos, ochelari de soare, trusă de prim ajutor.
Se recomandă: bețe trekking, cremă de protecție solară, aparat foto. Obligatoriu Voie bună!!!


Pentru a lua parte la acest eveniment trebuie să ne confirmați participarea prin mesaj privat sau la telefon/WhatsApp și să ne spuneți câte ceva despre experiența dumneavoastră în munți, ulterior achitând avans sau integral suma până în data de 8 noiembrie! În caz de retragere cu mai puțin de 7 zile, trebuie să gasiți înlocuitor!
Informații și înscrieri la adresa:


drumetiiinromania@gmail.com sau la telefon/whatsApp:
0726 279 537-Cristi
Ne vedem prin munți! #Sprevarf