Drumetii in Romania

Povesti din ture

Monte Rosa 2020

monte rosa

A venit ziua cea mare și putem în sfarșit pleca spre Italia, in Monte Rosa, via Milano.
După ce am trecut de “baia de mulțime” din aeroport, iată-ne in avion.

La Bergamo, (căci acolo am aterizat) am sărit repede în autobuz, și la 9.30 eram deja in Milano și facem reunirea găupului. Este înorat, dar înca nu ploua.  Dupa câteva întarzieri de tren și legături pierdute, la 17 suntem in camping, în Alagna Valsesia. Pe la ora 8 au ajuns si “francezii” noștri din Maramures Steli si Viorel, pentru sedinta tehnica.

Povestea completă aici

Povesti din Maroc

Povesti din Maroc

…Bagajul mi l-am facut remarcabil de rapid si, ma minunam singura, cat de complet si de potrivit cu greutatea si dimensiunile maxime pentru zbor, bifand si lista de must have “publicata” de ghizii romani, cu cateva zile inainte. E adevarat ca il facusem in gand de cateva ori, neavand nici o clipa libera, pana in ultima dupa-amiaza dinaintea zborului, sa adun, cat de cat, una-alta. E adevarat ca si experienta
impachetatului si urcatului pe munte conteaza, dar si pronia cereasca, care nu mai avea ce sa faca cu mine la ora aia, decat sa ma ajute. Vorbeam peste zi cu Lavinia si Emma – viitoarele mele colege de camera, pe grupul de whatsapp intitulat, ce sa zic, simplu – “La Camile 2021”, ca nici una nu s-a apucat de bagaj si era deja ora 4 pm, tot pe seara a ramas, ca nu mai pridideste fiecare cu treaba pentru serviciu – sigur ca azi, mai mult ca oricand, tuturor le trebuie de toate, ca aproape nu mai putem articula cuvintele nici in cap, daramite in vorbirea libera, de suprasolicitare (serviciu, casa, copii), deci, probabil, se anunta o expeditie memorabila!

Intreaga poveste a primei zile aici